El nostre equip

Més de 15 anys de experiència

Red Mango Music és una agència de contractació d’artistes y producció de concertis i gires els membres fundadors de la qual atresoren més de 15 anys d’expierència al sector. La nostra base d’operacions es troba a Barcelona, tot i que actuem al llarg i ample d’Espanya donant cobertura i ajudant a aquells artistes, promotors i agències que volen dur a terme la seva activitat a la península.

AGÈNCIA DE CONTRACTACIÓ D'ARTISTES

Abans coneguts com a NBC Produccions i posicionats com una de les agències de contractació d’artistes de música negra de referència del país, la recent batejada Red Mango Music ha treballat i treballa amb artiste de la talla i el calibre de Natiruts, Alceu Valença, Tiago Iorc, Alton Ellis, Johnny Osbourne, Morodo o Green Valley entre uns altres.

La nostra agència proporciona el servei de contractació d’artistes als promotors i festivals que ho desitgin, i comptem amb clients entre els quals hi ha noms com Sala Apolo, Rototom Sunsplash, Festival Viñarock, Ocesa (Mèxic) o Ajuntament de Barcelona.

Comptem amb un roster d’artistes en exclusiva, al qual pots accedir aquí, i alhora treballem i col·laborem amb multitud de bandes i artistes, de manera que en cas de necessitar algun artista en concret podem fer-nos càrrec dels processos corresponents. només t’hauries de posar en contacte amb nosaltres i fer-nos arribar la teva sol·licitud.

Nuestra agencia proporciona el servicio de contratación de artistas a los promotores y festivales que lo deseen, y contamos con clientes entre los que se encuentran nombres como la Sala Apolo, Rototom Sunsplash, Festival Viñarock, Ocesa (México) o Ajuntament de Barcelona.

Contamos con un roster de artistas en exclusiva, al cual puedes acceder aquí, y a su vez trabajamos y colaboramos con multitud de bandas y artistas, con lo que en caso de necesitar a algún artista en concreto podemos hacernos cargo de los procesos correspondientes, para ello solo deberías ponerte en contacto con nosotros y hacernos llegar tu solicitud.

AGÈNCIA DE PRODUCCIÓ DE CONCERTS Y GIRES

Al llarg de tots aquests anys, i de manera orgànica, la contractació d’artistes ens va portar a especialitzar-nos en la producción de concerts i gires. Des de petits esdeveniments a presentacions o petites festes privades, passant per esdeveniments i concerts mitjans, fins a esdeveniments de gran magnitud com a festivales amb milers d’assistents. Red Mango Music s’encarrega de dur a terme tot tipus de projectes de llarg a llarg del país. Alhora, la nostra agència també és especialista en la producció de gires, havent-les organitzat per a bandes i artistes de gran renom, com Ky-Mani Marley, Black Uhuru, Alceu Valença, Natiruts o Ken Boothe.

A Red Mango Music ens encarreguem de la producció 360 de les gires i esdeveniments perquè els artistes només hagin de pensar en el seu show.

En encarreguem de:

– Contractació d’espais: Trobem els espais, els recintes o les sales de concerts que més s’ajustin a les necessitats dels artistes i les bandes. A més, després de 15 anys treballant amb les diferents sales de referència del país comptem amb un tracte favorable per part d’aquestes.

– Logística: coordinem i gestionem tots els aspectes dels concerts i les gires perquè els artistes només s’hagin de preocupar per donar el seu millor show.

– Technical riders: Al llarg de la nostra carrera hem vist tota mena de requeriments tècnics i hem creat sinergies amb empreses distribuïdores de materials per a tot tipus d’esdeveniments, per la qual cosa podrem aconseguir allò que necessitis.

– Hospitallity requirements: Treballem amb agències i proveïdors que entre altres coses ens poden garantir el millor preu per a allotjaments i mobilitat de grups. A més, prestem especial detall als requeriments dels artistes perquè tot estigui al seu gust durant el període dels seus concerts o gires.

– Transports: La nostra trajectòria ens ha portat a col·laborar amb una àmplia res de proveïdors de transports, des de runners particulars a agències de viatges i transports que fan que puguem garantir una mobilitat excel·lent tant per als artistes i les bandes com per al material que pugui viatjar amb ells.

-Promoció digital i física: Ens encarreguem, sempre que ho desitgi la banda o l’artista, de la promoció dels esdeveniments de forma local, tant de forma tradicional i física (cartelleria i enganxada de cartells a les diferents ciutats d’Espanya) com de forma digital, realitzant campanyes en xarxes socials, campanyes d’influencers o incloent els esdeveniments a les principals agendes digitals.

-Gabinet de premsa: Comptem amb el nostre propi gabinet de premsa, aconseguint entrevistes als principals mitjans espanyols guanyant una difusió i un abast per a l’artista o la banda que no podria aconseguir altrament.

Pots fer una ullada a alguns dels nostres anteriors treballs fent clic al següent enllaç.

Sigui quin sigui el teu projecte, des d’una petita presentació a un concert o espectacle de més envergadura, la contractació d’algun dels nostres artistes o qualsevol petició d’artistes fora del nostre catàleg no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per poder estudiar el teu cas i assessorar-te. Pots contactar amb nosaltres mitjançant correu electrònic, hola@redmangomusic.es, per telèfon o Whatsapp al +34 665 66 22 84 o emplenant el nostre formulari de contacte.

MÀRKETING MUSICAL I PREMSA

A Red Mango Music comptem amb el nostre propi gabinet de premsa, conseguint entrevistes amb els principals mitjans espanyols guanyant una difusió i un abast per l’artista o la banda que no podria aconseguir d’una altra manera. També treballem el màrketing per esdeveniments de forma tradicional i física (cartelleria, enganxada de cartells a les diferents ciutats d’Espanya) com de forma digital, realitzant campanyes a xarxes socials, campanyes d’influencers o incloent els esdeveniments a les principals agendes digitals.

Contáctanos

¿Cómo trabajamos?

Contáctanos y solicita una reunión

Branches are situated major metro cities and over sea is open for you!

Cuéntanos los detalles de tu proyecto

Branches are situated major metro cities and over sea is open for you!

Te presentamos un plan a medida

Branches are situated major metro cities and over sea is open for you!

Logramos juntos los objetivos

Branches are situated major metro cities and over sea is open for you!