El nostre equip

Més de 15 anys de experiència

Red Mango Music és una agència de contractació d’artistes y producció de concertis i gires els membres fundadors de la qual atresoren més de 15 anys d’expierència al sector. La nostra base d’operacions es troba a Barcelona, tot i que actuem al llarg i ample d’Espanya donant cobertura i ajudant a aquells artistes, promotors i agències que volen dur a terme la seva activitat a la península.

AGÈNCIA DE CONTRACTACIÓ D'ARTISTES

Abans coneguts com a NBC Produccions i posicionats com una de les agències de contractació d’artistes de música negra de referència del país, la recent batejada Red Mango Music ha treballat i treballa amb artiste de la talla i el calibre de Natiruts, Alceu Valença, Tiago Iorc, Alton Ellis, Johnny Osbourne, Morodo o Green Valley entre uns altres.

La nostra agència proporciona el servei de contractació d’artistes als promotors i festivals que ho desitgin, i comptem amb clients entre els quals hi ha noms com Sala Apolo, Rototom Sunsplash, Festival Viñarock, Ocesa (Mèxic) o Ajuntament de Barcelona.

Comptem amb un roster d’artistes en exclusiva, al qual pots accedir aquí, i alhora treballem i col·laborem amb multitud de bandes i artistes, de manera que en cas de necessitar algun artista en concret podem fer-nos càrrec dels processos corresponents. només t’hauries de posar en contacte amb nosaltres i fer-nos arribar la teva sol·licitud.

Nuestra agencia proporciona el servicio de contratación de artistas a los promotores y festivales que lo deseen, y contamos con clientes entre los que se encuentran nombres como la Sala Apolo, Rototom Sunsplash, Festival Viñarock, Ocesa (México) o Ajuntament de Barcelona.

Contamos con un roster de artistas en exclusiva, al cual puedes acceder aquí, y a su vez trabajamos y colaboramos con multitud de bandas y artistas, con lo que en caso de necesitar a algún artista en concreto podemos hacernos cargo de los procesos correspondientes, para ello solo deberías ponerte en contacto con nosotros y hacernos llegar tu solicitud.

AGÈNCIA DE PRODUCCIÓ DE CONCERTS Y GIRES

Al llarg de tots aquests anys, i de manera orgànica, la contractació d’artistes ens va portar a especialitzar-nos en la producción de concerts i gires. Des de petits esdeveniments a presentacions o petites festes privades, passant per esdeveniments i concerts mitjans, fins a esdeveniments de gran magnitud com a festivales amb milers d’assistents. Red Mango Music s’encarrega de dur a terme tot tipus de projectes de llarg a llarg del país. Alhora, la nostra agència també és especialista en la producció de gires, havent-les organitzat per a bandes i artistes de gran renom, com Ky-Mani Marley, Black Uhuru, Alceu Valença, Natiruts o Ken Boothe.

A Red Mango Music ens encarreguem de la producció 360 de les gires i esdeveniments perquè els artistes només hagin de pensar en el seu show.

En encarreguem de:

– Contractació d’espais: Trobem els espais, els recintes o les sales de concerts que més s’ajustin a les necessitats dels artistes i les bandes. A més, després de 15 anys treballant amb les diferents sales de referència del país comptem amb un tracte favorable per part d’aquestes.

– Logística: coordinem i gestionem tots els aspectes dels concerts i les gires perquè els artistes només s’hagin de preocupar per donar el seu millor show.

– Technical riders: Al llarg de la nostra carrera hem vist tota mena de requeriments tècnics i hem creat sinergies amb empreses distribuïdores de materials per a tot tipus d’esdeveniments, per la qual cosa podrem aconseguir allò que necessitis.

– Hospitallity requirements: Treballem amb agències i proveïdors que entre altres coses ens poden garantir el millor preu per a allotjaments i mobilitat de grups. A més, prestem especial detall als requeriments dels artistes perquè tot estigui al seu gust durant el període dels seus concerts o gires.

– Transports: La nostra trajectòria ens ha portat a col·laborar amb una àmplia res de proveïdors de transports, des de runners particulars a agències de viatges i transports que fan que puguem garantir una mobilitat excel·lent tant per als artistes i les bandes com per al material que pugui viatjar amb ells.

-Promoció digital i física: Ens encarreguem, sempre que ho desitgi la banda o l’artista, de la promoció dels esdeveniments de forma local, tant de forma tradicional i física (cartelleria i enganxada de cartells a les diferents ciutats d’Espanya) com de forma digital, realitzant campanyes en xarxes socials, campanyes d’influencers o incloent els esdeveniments a les principals agendes digitals.

-Gabinet de premsa: Comptem amb el nostre propi gabinet de premsa, aconseguint entrevistes als principals mitjans espanyols guanyant una difusió i un abast per a l’artista o la banda que no podria aconseguir altrament.

Pots fer una ullada a alguns dels nostres anteriors treballs fent clic al següent enllaç.

Sigui quin sigui el teu projecte, des d’una petita presentació a un concert o espectacle de més envergadura, la contractació d’algun dels nostres artistes o qualsevol petició d’artistes fora del nostre catàleg no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per poder estudiar el teu cas i assessorar-te. Pots contactar amb nosaltres mitjançant correu electrònic, hola@redmangomusic.es, per telèfon o Whatsapp al +34 665 66 22 84 o emplenant el nostre formulari de contacte.

MÀRKETING MUSICAL I PREMSA

A Red Mango Music comptem amb el nostre propi gabinet de premsa, conseguint entrevistes amb els principals mitjans espanyols guanyant una difusió i un abast per l’artista o la banda que no podria aconseguir d’una altra manera. També treballem el màrketing per esdeveniments de forma tradicional i física (cartelleria, enganxada de cartells a les diferents ciutats d’Espanya) com de forma digital, realitzant campanyes a xarxes socials, campanyes d’influencers o incloent els esdeveniments a les principals agendes digitals.