Reggae - Espanya

Necrojocker

Amb milions de views a YouTube i 450.000 escoltes mensuals a Spotify, Necrojocker acaba de llençar el seu nou àlbum "Reggae Warrior".

Amb més de 450.000 escoltes mensuals a Spotify i més de 70 milions de visualitzacions a YouTube, Christian Enrique Oberto Guerra aka Necrojocker, és un dels artistes de reggae llatins que més fort han enganxat a l'escena aquests últims anys. Amb milers de fans a tot el món, aquest artista venelosà establert a Espanya, acaba de treure el seu nou àlbum "Reggae Warrior" amb el qual busca consolidar-se internacionalment.

Nascut al si d'una família de classe obrera a Caracas, Necrojocker va emigrar a Espanya el 2003, i va llançar el seu primer àlbum “La Simple Disciplina” el 2013 amb Mystic Selekta, 17 cançons orientades al reggae roots, dancehall, raggamuffin, jungle i hip hop. El 2019 s'estrena “Cypher 1”, amb què es dóna a conèixer internacionalment en obtenir més de 28 milions de reproduccions a Spotify. L'any 2020 s'embarca en dues gires internacionals Colòmbia i Mèxic, on col·labora amb artistes de la talla de Nanpa Bàsic, Lefty Sm, Yoss Bones, Toser One, Cirujano resendez, Xat 473, Turek Hem, Kerox, Família Alçada Alma Negra, Jarcrop i Lyhon Secuaz. El 2021 s'estrena “Cypher 2”, amb el qual aconsegueix de nou milions de visualitzacions a Spotify i YouTube, i gràcies al qual Necrojocker col·labora amb artistes nacionals com Muerdo, Rastachai, Fyahbwoy, Mistah Godeh, Killahman, Baino di Lion, Pure Negga i Chusterfield.

450k a Spotify

L'artista compta amb 450.000 escoltes mensuals a Spotify, la majoria a Espanya i LATAM.

+70M a YouTube

Els seus vídeos acumulen més de 70 milions de visualitzacions a YouTube.

Nou disc

Necrojocker acaba de llençar el seu nou àlbum Reggae Warrior, ja disponible a les plataformes habituals.

Contacto:
pep@redmangomusic.es
+34665662284