Indie folk, pop, llatí - Colòmbia

Mari Segura

Mari Segura va escollir Lisboa com la seva nova casa i Portugal la va acollir de braços oberts. La cantora i compositora colombiana-mexicana, propietària d'una veu inigualable, va conquistar el públic des de la seva primera aparició a la televisió portuguesa al concurs de “La Voz Portugal”.

Nascuda a Colòmbia, crescuda a Mèxic, i actualment establerta a Portugal, Mari Segura, és una jove cantautora encarregada de transformar experiències de vida en cançons que toquen l'ànima. Amb un so únic on es fusiona influències llatines, sons indie-folk i pop tradicional; i lletres tant en espanyol com en anglès (ia vegades portuguès i italià), Mari ja ha aconseguit captivar, juntament amb la seva inseparable guitarra, escenaris i públics de diferents parts del món.

Entre la seva intensa carrera, destaquen la participació el 2020 a “La Voz Portugal”, els seus singles “Lo Que Soy” juntament amb Tiago Nacarato i “Aprender a Recibi”, i el seu primer EP i àlbum visual de 6 cançons titulat “Piano, piano ”. El 2022, Mari va fer un pas endavant en la seva carrera participant en prestigiosos festivals portuguesos com el Festival F a Faro, i el festival Superbock em Stock a Lisboa.

Recentment, l'artista va signar amb l'editora espanyola Altafonte, que serà responsable de la distribució del nou àlbum a tots els mercats hispanoparlants.

Contractació exclusiva a Espanya.

7k a Spotify

L'artista compta amb 7.000 escoltes mensuals a Spotify, la majoria a Portugal, Espanya i Brasil.

+280K a YouTube

Els seus vídeos acumulen més de 280 visualitzacions a YouTube.

+9K a Instagram

Compta amb una comunitat de més de 9.000 seguidors.

Contacte:
pep@redmangomusic.es
+34665662284