Skaparapid y Out of Control Army en Barcelona

Skaparapid i Out of Control Army a Barcelona

El carismàtic combo mediterrani de ska punk actuarà el proper divendres 6 d’octubre a la sala Salamandra a L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona), en un concert que formarà part d’una gira a on Skaparapid celebrarà 30 anys de compromís amb la música i la lluita cultural a través de l’art; consciència social, drets humans i igualtat, bandera del grup durant tot aquest temps. Un just homenatje a tots aquells que els han acompanyat durant tot aquest temps: fans, músics, periodistes, mànagers i discogràfica. 

Els acompanyaràn els mexicans Out of Control Army, una de les bandes més representatives del ska a nivell mundial, amb gires en més de tres continents, i que actuaràn per primera vegada a Barcelona. 

Les primeres entrades a preu reduït ja disponibles a Ticketfever per només 15€!

https://ticketfever.es/events/skaparapid-out-of-control-army-en-barcelona

skaparapid barcelona

Skaparapid

Després d’haver tancat el seu cicle fa anys i haver-se acomiadat dels escenaris amb concerts multitudinaris, Skaparapid decideixen reunir-se de nou per retrobar-se amb el públic que durant aquests anys han estat esperat el seu retorn. Per aquest motiu, des de Maldito Records s’editarà el 20 d’abril una selecció de vint cançons, amb els àudios remasteritzats, on s’actualitza el so d’aquests àlbums mítics com a recopilació, traient el número de “REVOLTA” (Maldito Records, 2018 ) on apareixen tots els seus hits, i cançons triades a votació popular pel seu propi públic des de les xarxes socials del grup.

Skaparapid és la nau nodrissa que ha impulsat l’actitud de tota una generació militant, llibertària i guerrillera, un grup del qual han sorgit nous projectes de diversos colors molt a tenir en compte (La Perruquera, Ull de tro, Ekatomb, Ali Farnat, Saai!…) tots en constant activitat i recollint el testimoni del grup que sempre ha fet ballar i vibrar milers d’ànimes.

L’ska combatiu i veloç, el punk festiu i urgent, el missatge reivindicatiu i el ball són factors que es mantenen vigents en una banda amb centenars de concerts a l’esquena, quatre discos i una energia que sosté el seu esperat retorn.

Out of Control Army

Banda originària de la Ciutat de Mèxic, creada i liderada pel saxofonista Deals, que durant 12 anys va ser integrant de grups com Maskatesta i Tijuana No!, Out of Control Army està considerada una de les bandes més representatives de l’escena ska internacional. Amb actuacions a més de 3 continents, 7 discos a l’esquena i més de 3 milions de visualitzacions a YouTube, Out of Control Army es presentaràn per primera vegada a Espanya aquest proper mes d’octubre del 2023.

out of control army barcelona

Leave a Reply