Pop Samba - Brasil

Mart’nália & Paulinho Moska

Mart’nália, una de les veus més reconegudes de la música brasilera actual, s'uneix a Paulinho Moska en un espectacle que barreja guitarra i percussió amb cançons pròpies i altres escrites per tots dos.

Guanyadora de dos Grammys Llatins, el 2017 amb l'àlbum "+ Misturado" i el 2019 amb l'àlbum "Mart'nália canta Vinicius de Moraes", Mart'nália, una de les veus més reconegudes de la música brasilera actual, s'uneix a Paulinho Moska en un espectacle que barreja guitarra i percussió amb cançons pròpies i altres escrites per tots dos.

Aquest duet protagonitzat per dos amics i socis, que van convertir "Namora comigo" en el seu himne, estan a punt per conquerir els cors europeus.

Mart'nália, que va néixer ballant samba, escolta i aprecia diferents estils de música, reflectits tots des que va gravar el seu primer LP, caient enamorada de la música barrejant i jugant amb els ritmes. Els seus dos Grammys Llatins l'avalen com una de les artistes brasileres més internacionals.

Paulinho Moska actua amb la seva veu i la seva guitarra des de l'inici de la seva carrera. La facilitat de viatjar pel món amb el seu instrument sota el braç, cantant allò que compon, i la màgia que es crea entre l'artista, la seva obra i el seu públic, l'han portat a ser reconegut nacionalment i internacionalment, ia tenir una relació molt fort amb Amèrica Llatina i artistes de països llatinoamericans.

Dates disponibles: maig de 2024.

Contractació exclusiva a España.

Spotify

Mart'nália compta amb més de 1.3M d'oients mensuals.

Spotify

Paulinho Moska compta amb més de 700M oients mensuals

Contacte:
pep@redmangomusic.es
+34665662284